I won`t dance
Likar eigentleg bildet godt. Men det kan jo vere ting eg ikkje ser, som kanskje nettopp du ser?
Bildet inngår i albumet Lady - Denne bildeseien er inspirert av glamour-portretter fra 50-60 tallet.
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikkor AF 28-70mm
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger489
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226955} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Hei,

Utrolig kult bilde, utsnitt og komp.

mvh
Tommy
André M.
Positur, lyssetting og komposisjon her svært bra. Og du har brukt det (krevende) kvadratiske formatet på en god måte. Jeg er derimot ikke like begeistret for selektiv signalrødfarge. Det har gått litt inflasjon i det (jfr. TVNorges egenreklamer, - gjeeeesp). Dyp, kontrastfylt rødfarge (nær vinrød), hadde passet bedre til den begrensede fargeskalaen i bildet ellers.
Avsluttet .
Falt veldig i smak hos meg. Det er nettop slike bilder jeg liker, mystiske, med sterke rødfarger og et litt gammeldags preg! Takk for et fint foto:-)
Frank H.
Heisann
mye bra her ingvill, men synes det er for lite fargemetning i hudtonene iforhold til det røde. Er røyken manipulert inn? noe som skurra litt i overgangen røyk-sigarett eller var det bare sånn det ble.
liker utsnitt, lys, og alle detaljene som harmonerer veldig bra. munnstykket var tøft :)

mvh frank
Mats Hage E.
Jeg syns du har gjort en strålende jobb med dette bildet. Komposisjonen er fabelaktig og lyset på motivet er fortreffelig. Hele bildet gir veldig gode assosiasjoner (beklager evt skrivefeil) til 50-60-tallet - akkuratt slik du har tenkt.
Det jeg derimot absolutt ikke liker er et selektivt fargevalg, slik du gjør her med rødfargen. For det første går tankene mine går til TVNorge og First Price. Og det burde ikke skje med et så bra bilde. For det andre ser det ut som du har glemt å få med rødfargen fra venstre munnvik - ett svakrødt område der.
Fargeendringer passer seg på et bilde som dette, men jeg hadde likt det bedre om det feks var snakk om svart/hvitt, lav fargemetning, svart/hvitt med fargefilter eller lignende.
Til slutt skal du ha mye skryt for røyken fra sigaretten! Den er så bra at jeg nesten ikke tror den er ekte.
Ingvill Helen K.
Tusen takk for kommentarer folkens - setter veldig stor pris på konstruktiv kritikk :)

Eg er forsåvidt enig med dokke alle. Det er jo tydelig at den fargemetningen eg har valgt ikkje fell i smak hos samtlige, så da får eg vurdere å forandre på det. Vil jo at bildet skal bli 100% :)

Igjen - tusen takk ;)

Frank: det med røyken får eg vel behalde som ein yrkeshemlighet om den er ekte eller ikkje. Den kan jo vere begge deler :) ...hehe
Avsluttet .
Jeg ville sett dette i sorthvitt. Kjempefin komp og stil! Flott uttrykk på modellen, også.
Frank H.
Takk :)
Gratulerer med diplom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu